Položky: 0
Celkom: €0

6colors Marshmallow Prášok Mramor, Kameň na Nechty, Glitter Cukor, prášok Nechtov jemný Prach Flitrami Manikúru, Nail Art, 3D Dekorácie

  • (3 Hodnotenie zákazníkov )
€11.47 €4.25

Dostupné Možnosti

Špecifikácia:Shell Mramoru, Kameňa Gitter Hmotnosť:2 g Farba: 6 colors6 Obsah balenia: 6boxes/nastaviť Ako používať: 1.Čistenie povrchu nechtov. 2.Neuplatňuje ŽIADNE UTRITE Gél základným náterom.(White & Black odporúča sa) 3.Môžete Rub/Pat na vločky na vašu nailsl. 4.Pečať to s vrchný náter.

Značky: klinec kožušiny lesk, kórejský mužov umenie, lesk lete nechtov, pinchi na nechty, dekorácia, nail art, ozdoby technickú, malé marshmallow, lepidlo nechty, glitter, kitty accesorios joyas, 1 ps nail art, gold glitter.

Položka Druh Na Nechty, Glitter
NET WT 2g
Množstvo 6 box
Číslo Modelu Mramorový Kameň Flitrami
Pôvod Kontinentálna Čína
Počet Kusov Jedna Jednotka
Názov Značky Misscheering
Materiál Sequin

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-08-30

Nemal som možnosť používať ho ešte balík vzal cestu za DVA MESIACE, aby sa dospelo! Nebol som v pláne na prijímanie to už po čaká, že dlho. Urobil som veľa objednávok na Ali približne v čase objednal som si to, nič iné ma čaká, ako je tento. Ale aspoň to prišiel. Zahŕňajú niektoré transfer fólie(? Dúfam) ako darček. Jeden s Halloween motívy a iné čiernej čipky vzor (čo ja nie som fanúšik, radšej mäkké a kovové dekor som objednal, nie je odflaknuty vzory, darčeky sú jasne náhodné veci, ktoré dal v). Buď ako buď, aspoň to dospelo, a produktu, ako JE popísané, a to nie skaze alebo nutnosťou. Takže stačí vedieť, budete ich získať, ale bude to trvať MESIACE.

Anonymous - 2022-07-18

VEĽMI PEKNÁ

Anonymous - 2022-12-10

Vážne predávajúci zašle rýchlo. Ďakujem.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie