Položky: 0
Celkom: €0

Sakura Hrnček Skla Hrnček S Čajom Infuser Filter&Lid Čerešňové Kvety Pohár Nastaviť Kvety Kvetinové Teacup 300 ml Pohárov na Pitie

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€25.99 €14.04

Dostupné Možnosti

Kategória:Dom A Záhrada

Sakura Hrnček Skla Hrnček S Čajom Infuser Filter&Lid Čerešňové Kvety Pohár Nastaviť Kvety Kvetinové Teacup 300 ml Pohárov na Pitie

1. Krásne čerešňové kvety: sklenený pohár je veľmi krásna, a čerešňové kvety, aby sa ľudia cítia veľmi romantické.Čerešňový kvet sklo je prínosom pre všetky cherry blossom milenci.

2. Sklo, filter, vhodný pre pitie čaju: Sklo, filter S vnútorné konštrukcia nádrže, môžu byť filtrované, jednoduché ovládanie, koncentrácie, takže je vhodný pre pitie čaju.

3. Žiaruvzdorné & Trvanlivé:Vysoká borosilikátového skla s stáť temperture rozdiel 150℃.Injekčné hot warer nebude praskla.Sakura Sklenený hrnček Zosilnené pohár telo, silné a odolné.

4. Skvelý Dizajn:vtipné sklo káva hrnček je skvelý darček pre kávu a milovníci čaju, balené trvanlivé darčekovej krabičke, a zaručené, že dorazí bezpečne.

veľkosť: 5x8x9.5cm

Materiál:sklo

farba:Ako je Znázornené

Obsah balenia:

1 x pohár

1 x Vnútornou vložkou (vrátane gumy rukáv)

1 x veko pohára

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

Značky: sakura pohár, pohár na kávu, kvetinový kávy sklo.

Druh Kávové Šálky
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky RETYLY

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie