Položky: 0
Celkom: €0

8PCS Opakovane Celulózy Dishcloths Savé A Rýchlo Dishcloths Domácnosti Dodávky Riadu Umývačky Riadu Kuchynské Tkaniny

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€15.25 €10.21

Dostupné Možnosti

Kategória:Dom A Záhrada

Funkcie:

1.Vynikajúca absorpcia: Tieto švédsky ovocie dishcloths sú vyrobené z vlákien materiálov, ktoré vlákniny je približne 70%; Preto sa môže absorbovať 15-krát voda z vlastnej hmotnosti, čo je najnutnejšie kuchyne a jedálenské stoly

2.Package zahrnuté: dostanete 8 kusov švédskych zmiešané ovocie dishcloths v 8 rôznych štýl, vrátane malých citrón, paradajka, veľký citrón, višňa, banán, pomaranč, penguin a strom; Tieto švédsky dishcloths sú živé a krásny dizajn, ktorý bude pridávať vitalitu vašej kuchyne a prinesie vám príjemné čistenie skúsenosti.

3.Umývateľný a Opakovane použiteľné: opakovane rag handričkou môžu sa umývať v umývačke riadu alebo práčky bezpečne, alebo len rukou.S náležitou starostlivosťou, môžu trvať až 6~12 mesiacov.a keď je zlikvidovať, poslúžil jej správny účel.

4.Utilitárnej kuchyňa helper: keď sa jedlo uteráky vlhký, budú zmäkčiť, ktorý pomáha čistiť kuchyňu celkom dobre; a Čo viac, môžu byť veľmi rýchlo, aby sa zabránilo akejkoľvek nepríjemných pachov, eliminuje problém nepríjemný zápach v kuchyni; S týchto užitočných jedlo uteráky, sme sa nemajú používať stinky huby a jednorazové uteráky, nič viac.

5.Účinné čistenie: tieto švédsky čistiace utierky spájajú výhody tradičné ručné uteráky a vlákna húb, najmä pekné nasiakavosti vlákna húb, ktoré robí, keď mäkký zrnitý, keď mokré, môžu čistiť váš sporák a iné veci veľmi dobre.To je naozaj pekné, čistenie nástrojov pre vašu kuchyňu.

6.Veľkú Hodnotu Balenie: 8 kusov celulózy dishcloths, každý opatrenia o 7.87*6.89 v/20*17.5 cm.Ideálny pre umývanie riadu, hrnce, sklo atď.

Špecifikácia:

Materiál: 70% Celulózy a 30% Bavlny

Veľkosť: o 7.87*6.89 v/20*17.5 cm

Balenie zoznam:

8* Celulózy Dishcloths(1Pack)

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Značky: korok kuchyňa, celulóza bundy, celulóza handričkou bavlna, freestand uterák rack, nohavičky super savá, domáce potreby šperky, acetát celulózy šošovky, dav kuchyňa, celulóza náušnice, vysoké absorpčné kúpeľ.

Výroba Čistiace Pad
Číslo Modelu Opakovane Celulózy Dishcloths
Materiál iné
Funkcia Skladom
Drop Shipping podpora
Pôvod Kontinentálna Čína
Použitie Hygienické

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie