Položky: 0
Celkom: €0

1Set Nail Art Super Mäkké Rozmliaždeniu Silikónové Stamper a Škrabka Set - Lisovacie Nástroje-BH000026

  • (4 Hodnotenie zákazníkov )
€0.99 €0.90

Dostupné Možnosti

Ako používať: 1. Použiť základný náter alebo pravidelné poľskej na klinec. 2. Uplatňovať razenie nechty na požadovaný obrázok v tanieri. 3. Aby škrabka naklonil 45 stupňov a škrípanie nadmerné poľský off rýchlo a silno, z vnútra von. 4. Okamžite stlačte stamper s jemným valivého pohybu vyzdvihnúť dizajn.Obraz preniesli na pečiatky. 5. Pečiatka obraz na necht s jemným valivý pohyb.Obrázok sa prenesie na vaše nechty. 6. Opakujte vyššie uvedené kroky pre všetky vaše nechty. 7. Po dizajn je hotové, aplikovať vrchný náter pre trvalé nosenie. 1Set Nail Art Super Mäkké Rozmliaždeniu Silikónové Stamper a Škrabka Set - Lisovacie Nástroje-BH000026 Materiál: Plast Veľkosť: 8.5 cm dĺžka pre stamper, 4,7 cm pre škrabka Hmotnosť: 20 g/set Použitie: DIY uv gel polish konad Priamo továreň na predaj, vám poskytne rýchle dodanie a skvelú cenu.Vitajte na nákup z nás.Vaša spokojnosť je náš cieľ.Balenie Obsah: 2sides stamper a škrabka 1 ks Na Objednávku Zahŕňa: Mäkké slicon Stamper + škrabka Mäkké Rozmliaždeniu Jasné Stamper Vedúci Veľkosť: 1.1 v (2.8 cm) Ideálny stamper hlava náhrada za žiadne jasné vidieť cez stamper.Vyhovuje väčšine 2.8 cm veľkosť stampers.Krištáľovo čisté a transparentné, Jasné hlavy sú veľmi ROZMLIAŽDENIU MÄKKÉ!O Produkte Nail Art Super Mäkké Rozmliaždeniu Silikónové Stamper a Škrabka Set sada Lisovacích Nástrojov začať domáce krásy Užite si zábavu a tvorivosť urobiť sami nail art razenie Tieto stampers nevyžadujú prípravné!Pozrite sa nižšie!Upozorňujeme tiež, že stamper nie je pripojený k držiaku trvalo, takže by to mohlo byť vymenené z času na čas

Pokyny: doska je krytý tenký priehľadný ochranný film, prosím, odstráňte film pred použitím, tak, že lak na nechty môže preniesť stamper.Funkcie : 1. Použiť základný náter alebo pravidelné poľskej na klinec. 2. Použiť lak na nechty na požadovaný obrázok v tanieri. (Odporúča: Použite Pevné Farby, laky na Nechty, tak aby textúra bude silnejší ako iné nechty) 3. Aby škrabka naklonil 45 stupňov a škrípanie nadmerné poľský off rýchlo a silno, z vnútra von. 4. Okamžite stlačte stamper s jemným valivého pohybu vyzdvihnúť dizajn.Obraz preniesli na pečiatky. 5. Pečiatka obraz na necht s jemným valivý pohyb.Obrázok sa prenesie na vaše nechty. 6. Opakujte vyššie uvedené kroky pre všetky vaše nechty. 7. Po stamping nail art, aplikovať vrchný náter pre trvalé nosenie.Špecifikácia: Množstvo: 1 ks Vzor: Ako obrázky znázorňujú Veľkosť: 12 cm * 6typ(Obdĺžnik) Veľkosť: 6typ * 6typ (Námestie) Priemer: 5,5 cm (Kolo) Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ Obsah balenia: 1Pc na Nechty, Lisovanie Plechov Funkcia: úplne nové a vysokej kvality.Je to veľmi pohodlné a jednoduché použitie.Fit váš potrebné vytvoriť krásne vyzerá.Vhodný pre profesionálne použitie a domáce použitie.Jedinečný Doska Design Doska je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, Veľkosť: 4.72 v*2.36 v, 35 g na dosku, Dobre leptané a Stredne hĺbka; Modrá chrániť film (tip: odstrániť pred použitím).Funkcia: ◎To, aby vaše nechty vzhľad, elegancia a špeciálne. ◎Vhodný pre vaše party alebo módny vzhľad.. ◎Skvelé pre profesionálnych nechtov špecialista alebo nail art študent.Použitie: 1. Použiť základný náter alebo pravidelné poľskej na klinec. 2. Použiť lak na nechty na požadovaný obrázok v tanieri. (Odporúča: Použite Pevné Farby, laky na Nechty, tak aby textúra bude silnejší ako iné nechty). 3. Aby škrabka naklonil 45 stupňov a škrípanie nadmerné poľský off rýchlo a silno, z vnútra von. 4. Okamžite stlačte stamper s jemným valivého pohybu vyzdvihnúť dizajn.Obraz preniesli na pečiatky. 5. Pečiatka obraz na necht s jemným valivý pohyb.Obrázok sa prenesie na vaše nechty. 6. Opakujte vyššie uvedené kroky pre všetky vaše nechty. 7. Po nail art razenie, aplikovať vrchný náter pre trvalé nosenie.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili.Ak máte akékoľvek otázky, e-mail odoslaný na nás, radi vám odpovieme vám do 24 hodín.

Značky: rozmliaždeniu tous, troquel razenie, dievča nechtov pečiatka auta, pixar nail art, geekvape silikónové pečiatka, neurčená nohavice, valentine lisovanie plechu nechty, stamper sveter, razenie jednorožec nail art, na nechty, nálepky, japonsko razenie.

type05 Eco-Priateľský
vhodné pre 02 Lisovanie Plechov
Materiál Mäkký Silikónový
type06 nail art tlačiareň, Kliešte, Stamper
Názov Značky MingLee
Množstvo 5667
vhodné pre 07 Klinec Šablónu, Ktorú Chcete Vyzdobiť
Názov Položky jelly stamper
Položka Tvar Stamper
Zväzok Popis Nail Art Razenie
type07 Lisovanie Plechov
Nechty Salon Dodávky nail art
Položka Druh Šablóny
Typ Šablóny Lisovanie
typ materiálov Z Nehrdzavejúcej Ocele
Počet Kusov Jedna Jednotka
Používané Stamper
Číslo Modelu sjbythg878
vhodné for10 2022 Nové Razenie
type04 Nail Art, Tlač Z Oceľového Plechu
vhodné pre 01 Pečiatkovanie Nechtov
Veľkosť 6typ
lisovanie materiálov Stainlees Ocele
vhodné for04 Klinec Vzorkovníka Silikónové Formy
type08 Kvety, Lístie, mačky, šperky, Vianoce, a Veľkonočné motívy
Vhodné pre 11 Graffiti Lisovacích Nástrojov
Priemer 2.8 cm
type02 klinec lisovanie plechov, ako používať
vhodný typ Pečiatkovanie Nechtov
type01 vlastné nechty lisovanie plechu
vhodné for08 Nail Art Dekorácie Pre Manikúru
vhodné pre 09 Anime Kostra Pečiatky Na Nechty
type03 Kvet cartoon lisovanie plechu
Pôvod Kontinentálna Čína
typ veľkosť Pečiatka Veľkosť
type09 dosky sú 4.72 V dlhom a 1.57 V širokom
vhodné pre 06 Letné Nechty Šablóny
Hmotnosť 30g
Farba 3colors
poslať farba fialová, Ružová(Náhodné Farby Vyslať)

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-08-25

Práca úplne nie! Zostáva názvom sedieť aj na silikónové ale stempeld nie na nechty

Anonymous - 2022-08-18

Úplne nula

Anonymous - 2022-07-30

Žiadne použitie, ale zatiaľ sa to strašne páči

Anonymous - 2022-08-01

Okej

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie